Syyskausi Belenos Studiolla 2022

Täältä löydät studiomme ajantasaiset kurssitiedot sekä ilmoittautumislomakkeen. Aikataulussa on esitetty vain viikkotuntien lukujärjestys. Salin kokonaisvaltaisen varaus- ja vuokraustilanteen löydät Varauskalenteri-välilehdeltä.

IMG_3053.jpg
20200923_192526.jpg

Syyskausi 22.8-11.12.2022

Katso alta syyskauden lukujärjetys ja valitse itsellesi mielenkiintoisimmat viikkotunnit. Mikäli et ole varma tasosta, autamme sinua mielellämme valitsemaan parhaan ryhmän.⁠

Syksy2021Viikkokalenteri.png

Ilmoittautuminen kursseille

Suosimme aina pienryhmiä! Vaikeusaste määräytyy viikkotunnin tason mukaan ja opetuksessa panostetaan henkilökohtaiseen ohjaukseen. Meille on tärkeää, että jokainen kohdataan yksilönä eikä kukaan huku massan joukkoon, minkä vuoksi pyrimme huomioimaan jokaisen tuntilaisen taitotason erikseen.

 

Hinnasto koko kauden kestäville kursseille

Syyskauden jakso 16.8-19.2.2021
Koko syyskauden pituus 16 x 60min

Mainittu hinta sisältää 1x60min ohjattua tuntia viikossa.


Tunneilla opetellaan tekniikkaa sekä liikkumista vanteen ja muiden flow välineiden kanssa. Tuntien sisältöön kuulu mm. liikkeiden yhdistäminen, koreografiat, tanssilliset osuudet sekä toisinaan myös improvisaatioharjoitukset.

Viikkotunnit tapahtuvat säännöllisesti viikottain samana päivänä ja aikana.

Tunneilla on mahdollista lainata välineitä.

Vannetanssi

MA-TO
klo 17-18

16x 60min
208€ SIS. ALV 10%
sis. lainavanteen tuntien ajaksi

Vannetanssi

MA-SU
klo 18-21

16x 60min
240€ SIS. ALV 10% 
sis. lainavanteen tuntien ajaksi

Flow-taiteet

MA-SU
klo 18-21

16x 60min
272€ SIS. ALV 10% 
sis. lainavälineet tuntien ajaksi.

LIVE-etätunti

HUOM! 
ei sisällä lainavannetta

16x60min

192€ SIS. ALV 10%

4x60min

52€ SIS. ALV 10%

1x60min

15€ SIS. ALV 10%

Poikkeuspäivämäärät

Viikkotunteja ei pidetä: 

Syysloma 18.10.-24.10.2021
Itsenäisyyspäivä 6.12.2021

Korona-ajan toimintaohjeet kurssilaisille

Vallitseva pandemia tilanne tuo myös meille pieniä lisähaasteita. Luethan ystävällisesti korona-ajan toimintaohjeistuksemme ilmoittautuessasi kursseille. 
 

Tulikoulun lyhyemmät kurssit syksyllä 2021

Tulikurssien ajankohta 16.8-9.9.2021
Kurssin pituus 4 x 90min
 

Toteutamme tuliryhmät pienryhminä, joten voit osallistua vaikka olisit aloittelija tai jo pidempään harrastanut. Ammattitaitoinen ohjaaja osaa mukauttaa harjoitukset kunkin osaamistasoon sopivaksi. Kurssien ensimmäiseen kertaan sisältyy aina informaatio turvalliseen tulitaiteiluun. Tulikurssit toteuteaan aina turvallisuus edellä.

 
20210409_152759.jpg

Tulivanne

Oletko aina halunnut tulivanteilla? Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on sinulle! Neljän viikon tulivannekurssilla opit tekniikkaa, sarjoja sekä koreografian ammattitulitaiteiljan ohjauksessa.Tuntien aikana harjoittelemme sekä ilman tulia että tulien kanssa. Kurssin hintaa sisältyy lainatulivanne, käytettävät nesteet sekä paloturvallisuusvälineet. Osallistuja ottaa matkaansa tulitaiteiluun soveltuvan vaatetuksen, ohjaaja informoi tästä osallistujia. Ohjaaja on vakuutettu ja omaa voimassa olevan tulityökortin. Tarkempi sijainti ilmoitetaan vain osallistujille.

Maanantai
Päivät: 16.8, 23.8, 30.8 ja 6.9

Klo: 17:30-19:00
 

Hinta: 100€ sis. ALV 10%

Ohjaaja: Merilei Mandelin

Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki

Tulipoi

Poi-tekniikasta on kehittynyt omanlaisensa tanssi- ja pefrormanssitaiteen laji, jossa poita pyörittämällä muodostetaan kauniita kuvioita ilmaan. Neljän viikon poi-tekniikan kurssilla opit tekniikkaa, tekniikan yhdistelemistä sekä koreografian ammattitulitaiteiljan ohjauksessa. Tuntien aikana harjoittelemme sekä ilman tulia että tulien kanssa. Kurssin hintaa sisältyy lainapoit, käytettävät nesteet sekä paloturvallisuusvälineet. Osallistuja ottaa matkaansa tulitaiteiluun soveltuvan vaatetuksen, ohjaaja informoi tästä osallistujia. Ohjaaja on vakuutettu ja omaa voimassa olevan tulityökortin. Tarkempi sijainti ilmoitetaan vain osallistujille.

Torstai
Päivät: 19.8, 26.8, 2.9 ja 9.9

Klo: 19:30-21:00
 

Hinta: 100€ sis. ALV 10%

Ohjaaja: Merilei Mandelin

Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki

ED2048-0192 kopio.jpg

Tuliviuhka

Yhdistelmä klassisia tuliviuhkoja ja näyttävää russian tech fania! Neljän viikon kurssilla opit tekniikkaa, sarjoja sekä koreografian ammattitulitaiteiljan ohjauksessa. Tuntien aikana harjoittelemme sekä ilman tulia että tulien kanssa. Kurssin hintaa sisältyy lainaviuhkat, käytettävät nesteet sekä paloturvallisuusvälineet. Osallistuja ottaa matkaansa tulitaiteiluun soveltuvan vaatetuksen, ohjaaja informoi tästä osallistujia. Ohjaaja on vakuutettu ja omaa voimassa olevan tulityökortin. Tarkempi sijainti ilmoitetaan vain osallistujille.

Keskiviikko
Päivät: 18.8, 25.8, 1.9 ja 8.9 
Klo: 19:30-21:00
 

Hinta: 100€ sis. ALV 10%

Ohjaaja: Merilei Mandelin

Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki

FB_IMG_1619458203123.jpg

Ilmoittautumisen ehdot kaikille syksyn tunneille

Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 5€/laskutuslisä per lasku. Kurssimaksun voi tehdä kokonaan tai osittain myös smartum seteleillä tai sovelluksella. Sovelluksesta löydät meidät nimellä: moodforhoop.

 

Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta.

 

Ennakkomyynti kevät- ja syyskausille on voimassa ilmoitetun ajan. Ennakkomyynnin ajan kaikilla on mahdollisuus saada kurssi -10% alennetulla hinnalla. Ennakkomyyntiä ei voi yhdistää opiskelija tai työttömyysetuuteen.

 

Opiskelijat ja työttömät -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta. Todistus / kuvakaappaus on jätettävä 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää. Opiskelija- ja työttömyysetuus koskee syys- ja kevätkautta. Työpajat ja kurssit mainitaan aina erikseen!

 

Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla. Ilmoittauduthan aina sähköpostitse ja ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Poissaoloja ei voi korvata seuraavilla tunneilla; tuli- ja LED-tunnit, työpajat, muut tapahtumat. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana.

 

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona.

 

Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

 

Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

MoodforHoop ja Belenos Studio pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

1/2