Studiollamme ohjaavat motivoituneet ammattilaiset 

Täältä löydät studiomme ajantasaiset kausitiedot sekä ilmoittautumislomakkeen.

 

Viikkotunneilla opetellaan tekniikkaa sekä liikkumista vanteen ja muiden flow välineiden kanssa. Tuntien sisältöön kuulu mm. liikkeiden yhdistäminen, koreografiat, tanssilliset osuudet sekä toisinaan myös improvisaatioharjoitukset.

IMG_3121.jpg

Ajankohtaiset kaudet

Tammikuu1 kopio.jpg

Kevät 2022

7.2.-29.5.2021

Syksy 2021

16.8. - 19.2.2021

Ilmoittautuminen kursseille

Suosimme aina pienryhmiä! Vaikeusaste määräytyy viikkotunnin tason mukaan ja opetuksessa panostetaan henkilökohtaiseen ohjaukseen. Meille on tärkeää, että jokainen kohdataan yksilönä eikä kukaan huku massan joukkoon, minkä vuoksi pyrimme huomioimaan jokaisen tuntilaisen taitotason erikseen.

Korona-ajan toimintaohjeet kurssilaisille

Vallitseva pandemia tilanne tuo myös meille pieniä lisähaasteita. Luethan ystävällisesti korona-ajan toimintaohjeistuksemme ilmoittautuessasi kursseille. 
 

Ilmoittautumisen yleiset ehdot

Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 5€/laskutuslisä per lasku. Kurssimaksun voi maksaa osittain tai kokonaan seuraavilla; Smartum, E-passi ja Edenred.

 

Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta.

 

Ennakkomyynti kevät- ja syyskausille on voimassa ilmoitetun ajan. Ennakkomyynnin ajan kaikilla on mahdollisuus saada kurssi -10% alennetulla hinnalla. Ennakkomyyntiä ei voi yhdistää opiskelija tai työttömyysetuuteen.

 

Opiskelijat ja työttömät -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta. Todistus / kuvakaappaus on jätettävä 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää. Opiskelija- ja työttömyysetuus koskee syys- ja kevätkautta. Työpajat ja kurssit mainitaan aina erikseen!

 

Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla. Ilmoittauduthan aina sähköpostitse ja ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Poissaoloja ei voi korvata seuraavilla tunneilla; tuli- ja LED-tunnit, työpajat, muut tapahtumat. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana.

 

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona.

 

Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

 

Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

MoodforHoop ja Belenos Studio pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan kursseille!

Lisäinfo kursseista sekä sitovat ilmoittautumiset ottamalla yhteyttä tämän lomakkeen kautta tai osoitteeseen belenosstudio@gmail.com.

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme asiaan sähköpostitse.

 
 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikäli olet aloittelija tai kertausta kaipaava, suosittelemme sinulle alkeisryhmää. Mikäli olet harjoitellut itsenäisesti tai käynyt kursseilla aiemmin, suosittelemme alkeisjatko tai jatkokursseja. Edistyneet ryhmät on haastavia ja ovat suunnattu jo pidempään harrastaneille!

 Jokainen ohjaaja seuraa ryhmän osaamistasoa ja rakentaa kurssin sisällön tämän perusteella. Mikäli et ole varma sopivasta tasosta, ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä sinulle paras ryhmä. Ryhmää on mahdollista vaihtaa kesken kauden edellyttäen että ryhmissä on tilaa.

Mikä on sopiva ryhmä minulle?

Missä tunnit pidetään?

Kaikki viikkotunnit, poikkeuksena Herttoniemi, pidetään Pitäjänmäessä Belenos Studiolla os. Takkatie 10 B 2krs. Helsinki. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on erinomaisesti parkkeeraustilaa. Paikalle pääsee myös junalla ja bussilla sekä tulevassa raide-jokerilla!

Voinko korvata poissaolot?

Poissaolot on mahdollista korvata saman kauden aikana muilla viikkotunneilla.

Mistä saan välineet?

Meillä on lainavälineet kaikille osallistujille. Tuli- ja valotunneilla myös.

Miten voin maksaa kurssin?

Kurssin ensimmäiset laskut tehdään kun kausi alkaa. Maksuvaihtoehtoina meillä toimivat laskutus, smartum ja paypal. Verkkokauppa toimii toistaiseksi vain paypalilla. Voit ilmoittautua kurssille lomakkeen kautta joka löytyy alempaa sivulta. Laskulla mahdollisuus maksaa 1-5 osassa kauden aikana. Mahdollista maksaa myös yhdistetysti smartum/lasku.

1/2