Kevätkausi Belenos Studiolla 2021

Tunneilla opetellaan tekniikkaa sekä liikkumista vanteen ja muiden flow välineiden kanssa. Tuntien sisältöön kuulu mm. liikkeiden yhdistäminen, koreografiat, tanssilliset osuudet sekä toisinaan myös improvisaatioharjoitukset.

 

Täältä löydät studiomme ajantasaiset kurssitiedot sekä ilmoittautumislomakkeen. Aikataulussa on esitetty vain viikkotuntien lukujärjestys. Salin kokonaisvaltaisen varaus- ja vuokraustilanteen löydät Varauskalenteri-välilehdeltä.

Kevätkausi starttaa 18.1.2021!

Alla olevassa aikataulussa näet kevään viikkotuntien lukujärjestyksen. Voit osallistua kursseille ilmoittautumislomakkeen kautta (alla). Tarkempia kurssikohtaisia tietoja löydät Facebookin tapahtumistamme täältä

ViikkokalenteriKevät2021.png

Ilmoittautuminen kursseille

Suosimme aina pienryhmiä! Vaikeusaste määräytyy viikkotunnin tason mukaan ja opetuksessa panostetaan henkilökohtaiseen ohjaukseen. Meille on tärkeää, että jokainen kohdataan yksilönä eikä kukaan huku massan joukkoon, minkä vuoksi pyrimme huomioimaan jokaisen tuntilaisen taitotason erikseen.

Hinnasto koko kauden kestäville kursseille

Kevätkausi 18.1-30.5.2021

Viikkotunnit 17 x 60min

Vannetanssi

MA-TO
klo 17-18

17x 60min
221€ SIS. ALV 10%
sis. lainavanteen tuntien ajaksi

Vannetanssi

MA-SU
klo 18-21

17x 60min
255€ SIS. ALV 10% 
sis. lainavanteen tuntien ajaksi

Flow-taiteet

MA-SU
klo 18-21

17x 60min
289€ SIS. ALV 10% 
sis. erikoistunnit: tuli- ja LED

LIVE-etätunti

HUOM! 
ei sisällä lainavannetta

17x60min

170€ SIS. ALV 10%

3x60min

39€ SIS. ALV 10%

1x60min

15€ SIS. ALV 10%

Vannetanssi

Harrastava
esiintyvä ryhmä

17x 60min
255€ SIS. ALV 10% 
ei sisällä mahdollisia hankintoja

Poikkeuspäivämäärät

Viikkotunteja ei pidetä: 

Talviloma 22.2-26.2.2021
Pääsiäinen 1.4-7.4.2021
Vappu 30.4-1.5.2021
Äitienpäivä 9.5.2021

Korona-ajan toimintaohjeet kurssilaisille

Vallitseva pandemia tilanne tuo myös meille pieniä lisähaasteita. Luethan ystävällisesti korona-ajan toimintaohjeistuksemme ilmoittautuessasi kursseille. 
 

Ehdot

Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 5€/laskutuslisä per lasku. Kurssimaksun voi tehdä kokonaan tai osittain myös smartum seteleillä tai sovelluksella. Sovelluksesta löydät meidät nimellä: moodforhoop.

 

Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta.

 

Ennakkomyynti kevät- ja syyskausille on voimassa ilmoitetun ajan. Ennakkomyynnin ajan kaikilla on mahdollisuus saada kurssi -10% alennetulla hinnalla. Ennakkomyyntiä ei voi yhdistää opiskelija tai työttömyysetuuteen.

 

Opiskelijat ja työttömät -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta. Todistus / kuvakaappaus on jätettävä 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää. Opiskelija- ja työttömyysetuus koskee syys- ja kevätkautta. Työpajat ja kurssit mainitaan aina erikseen!

 

Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla. Ilmoittauduthan aina sähköpostitse ja ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Poissaoloja ei voi korvata seuraavilla tunneilla; tuli- ja LED-tunnit, työpajat, muut tapahtumat. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana.

 

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona.

 

Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

 

Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

MoodforHoop ja Belenos Studio pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

1/6