Kesä 2022: Viikkotunnit

Täältä löydät studiomme kauden ajantasaiset kurssitiedot. Huomioithan, että aikataulussa on esitetty vain viikkotuntien lukujärjestys. Salin kokonaisvaltaisen varaus- ja vuokraustilanteen löydät Varauskalenteri-välilehdeltä.

Kesäkausi starttaa 5.6.2022!

HUOM! Kaikki opetustunnit pidetään kesäkuussa ulkona! Viikkotunteja ohjataan Helsingissä seuraavissa paikoissa: Pitäjänmäki ja Herttoniemi.

 

Valitettavasti ulkotunneilla toimitaan sään armoilla.Tämä koskettaa erityisesti tulitunteja, sillä välineet eivät saa kastua. Mikäli tunteja ei voida pitää sään vuoksi ulkona, siirtyy kausi viikolla eteenpäin. Vaihtoehtoisesti voidaan ryhmän kanssa sopia päivä ja aika siirtyvälle tunnille. Flow-ryhmät siirtyvät joko sisätiloihin, kausi siirtyy eteenpäin tai kerran voi korvata muulla kesäkauden aikana pidettävällä tunnilla.

Viikkokalenterit.png

Ilmoittautuminen kursseille

Suosimme aina pienryhmiä! Vaikeusaste määräytyy viikkotunnin tason mukaan ja opetuksessa panostetaan henkilökohtaiseen ohjaukseen. Meille on tärkeää, että jokainen kohdataan yksilönä eikä kukaan huku massan joukkoon, minkä vuoksi pyrimme huomioimaan jokaisen tuntilaisen taitotason erikseen.

Kesän tulikoulu ulkona

Ajankohta 6.6-30.6.2022

Tunnit 4 x 90min

Neljän viikon kursseilla käydään läpi tekniikkaa, sarjoja sekä opetellaan koreografia ammattitulitaiteiljan ohjauksessa. Huomaathan, että yhden kerran pituus on 90min. Tänä aikana harjoitellaan sekä ilman tulia että tulien kanssa. Kurssin hintaa sisältyy tulivälineet lainaksi, käytettävät nesteet sekä paloturvallisuusvälineet. Osallistuja ottaa matkaansa tulitaiteiluun soveltuvan vaatetuksen, ohjaaja informoi tästä osallistujia. Ohjaaja on vakuutettu ja omaa voimassa olevan tulityökortin. Tarkempi sijainti ilmoitetaan vain osallistujille, mutta tulitunnit pidetään pääsääntöisesti Pitäjänmäessä.

Tulipoi

MA
klo 17.30-19.00

6., 13., 20., ja 27.6

4x 90min
100 € SIS. ALV 10%
sis. lainapoit tuntien ajaksi

Tuliviuhka

TI
klo 17.30-19.00

7., 14., 21., ja 28.6

4x 90min
100 € SIS. ALV 10% 
sis. lainaviuhkat tuntien ajaksi

Ilmoittaudu

favicon.png

Vannetanssikurssit ulkona

Ajankohta 5.6-3.7.2022

1x vk 60 min

Tervetuloa oppimaan vannetanssia lajin edelläkävijöiden kanssa! Vannetanssi.fi on tarjonnut opetusta vannetanssin parissa aina vuodesta 2010 asti. Ohjaajat ovat flow-taiteiden ammattilaisia ja esiintyvät viikkotuntiohjauksen lisäksi. Kesän viikkotunneilla sisältö vaihtelee helposta haastavaan. Voit siis osallistua mukaan hyvillä mielin vaikka osaamista ei aiemmin olisi.

Tunnit

TI 17-18.00
Pitäjänmäki, Helsinki
Jaana Hautajoki

SU 14-15.00
Herttoniemi Helsinki
Jaana Hautajoki

Hinnat

Vannetanssin ulkotunnit

Kerran viikossa valitsemallesi viikkotunnille
50€ SIS. ALV 10%
sis. lainavälineet tuntien ajaksi

Poikkeuspäivämäärät

Viikkotunteja ei pidetä juhannuksena 24-26.6.2022.

Muut flow-taiteen kurssit

Poitekniikka

Poin keksivät Uuden-Seelannin alkuperäisväestöön kuuluvat maorit. Sana “poi” on maorin kieltä ja tarkoittaa palloa. Poit ovat palloja, joihin on kiinnitetty naru. Pallon lisäksi käytetään nauhoja tai lippuja. Narut pidetään käsissä ja poita pyöritellään eri tavoin ympäri kehoa. Nykyään poit tunnetaan jonglöörausvälineinä, joista on kehittynyt myös omanlaisensa tanssi-/performanssitaiteen laji, jossa poita pyörittämällä muodostetaan kauniita kuvioita ilmaan. Poiden pyörittäminen parantaa koordinaatiokykyä ja antaa uusia elämyksiä! Kurssin hinta sisältää lainapoit.

Ajankohta 5.6-3.7.2022

1 x vk 60min

TI 18-19:00
Pitäjänmäki, Helsinki 
Jaana Hautajoki

SU 15-16:00
Herttoniemi, Helsinki
Jaana Hautajoki

Hinta: Kerran viikossa valitsemallesi viikkotunnille 50€ SIS. ALV 10% sis. lainavälineet tuntien ajaksi

Korona-ajan toimintaohjeet kurssilaisille

Vallitseva pandemia tilanne tuo myös meille pieniä lisähaasteita. Luethan ystävällisesti korona-ajan toimintaohjeistuksemme ilmoittautuessasi kursseille. 
 

Ilmoittautumisen ehdot kesän kursseille

Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 5€/laskutuslisä per lasku. Kurssimaksun voi tehdä kokonaan tai osittain myös smartum seteleillä tai sovelluksella. Sovelluksesta löydät meidät nimellä: moodforhoop. Kesän kurssien laskut laskutetaan kesäkuussa.

Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla muutamilla poikkeuksilla. Tulitunteja voi korvata ristiin. Flow-tuntilaiset eivät voi korvata poissaoloa tulitunneilla. Tulituntilainen voi korvata poissaolon flow-tunnilla. Flow-tuntilainen voi korvata poissaolon toisella flow-tunnilla. Ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana.

 

Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta.

 

Ennakkomyynti kevät- ja syyskausille on voimassa ilmoitetun ajan. Ennakkomyynnin ajan kaikilla on mahdollisuus saada kurssi -10% alennetulla hinnalla. Ennakkomyyntiä ei voi yhdistää opiskelija tai työttömyysetuuteen.

 

Opiskelijat ja työttömät -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta. Todistus / kuvakaappaus on jätettävä 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää. Opiskelija- ja työttömyysetuus koskee syys- ja kevätkautta. Työpajat ja kurssit mainitaan aina erikseen!

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona.

 

Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

 

Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

MoodforHoop ja Belenos Studio pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

1/6